top of page

Malachiet

Malachite.png
  • Malachiet is een zeer beschermende steen, die negatieve energie en verontreinigende stoffen uit de atmosfeer en uit het lichaam absorbeert. Het beschermt tegen alle soorten straling en verwijdert elektromagnetische vervuiling. Blijf in de buurt van de magnetron in de keuken en televisie in de woonkamer.

  • In de werkruimte beschermt Malachiet tegen lawaai, fel tl-licht en schadelijke stralen van technologische apparatuur en ook tegen negatieve telefoontjes en e-mails.

  • Als een zeer beschermende steen helpt het angsten te verminderen, niet alleen op een emotionele manier, maar helpt het ook het lichaam om te gaan met het bonzende hart en het zweten dat gepaard kan gaan met weerstand tegen verandering en fobieën. Zo werd het een talisman voor reizigers, vooral voor mensen met vliegangst of reisziekte.

  • Malachiet geeft je een dagelijkse dosis moed, nodigt je uit om uit je comfortzone te stappen en herinnert je eraan dat om vooruit te komen in het leven, er enkele dingen zijn die je misschien achter je moet laten.

  • opmerking: Malachiet in zijn ruwe vorm kan giftig zijn. De gepolijste versie is 100% veilig om te dragen. Je kunt het afspoelen met koud water om schoon te maken, maar je mag Malachiet nooit gebruiken om kristalwater te maken.

bottom of page