• Wild Stones

[NL] De edelstenen van Nicole Richie, Kim Kardashian & Busy Phillips

This article was first posted on Thrive.nlEdelstenen hadden altijd een bepaald imago. Dat ze alleen voor hippies waren, dat je wel heel erg zweverig moest zijn om er in te geloven. Dat, als je eenmaal ‘into’ edelstenen was, je ook meteen je huis vol moest zetten. Dat je een beetje raar was als je met een steentje in je zak (gewoon, omdat je dat wel een lekker idee vond) rond te lopen.


Edelstenen en celebrities

Social media & celebrity culture hebben daar echter verandering in gebracht, door te laten zien dat iedereen kan profiteren van wat extra kracht om je pols, of in je zak. In Hollywood is het super normaal om een kleine bergkristal, gecombineerd met een citrien en een stukje maansteen om je nek te lopen, kijk naar de gemiddelde foto van Busy Phillips of Nicole Richie. Of om in moeilijke tijden wat extra kracht bij te zetten en tijgeroog en onyx armbanden te dragen, kijk naar Kim Kardashion na haar overval in Parijs. De combinatie van hoop, spiritualiteit en mindfulness is daar al jaren geleden al doorgedrongen.


Manifesteren in combinatie met edelstenen

Toen ik mijn zaak Wild Stones Amsterdam opzette was de meest gestelde vraag uit mijn omgeving: “Geloof je daar nou echt in?” Ja, daar geloof ik echt in. Ik geloof niet dat je in een hutje met alleen maar edelstenen om je heen moet gaan zitten en wachten tot de rest wel goed komt, helaas werkt het niet zo want dan was Spencer Pratt allang billionair. Ik geloof wel dat het een combinatie is van een zekere fysieke kracht en het manifesteren van wat je wilt bereiken.


Meer zelfvertrouwen met leopard skin agaat

Een klant gaf ons ooit haar terugkoppeling over de leopard skin agaat ketting die ze twee weken eerder besteld had. Ze wilde een edelsteen voor een sollicitatiegesprek dat ze de week erna had en koos de leopard skin agaat omdat deze je extra zelfvertrouwen geeft (en, bonuspunten, er ook heel mooi uit ziet). Elke keer dat ze naar haar steen keek werd ze er aan herinnerd: "oja, vandaag heb ik wat extra zelfvertrouwen bij me!" Uiteraard heeft deze steen een fysieke energie (daar ga ik in mijn volgende column op in), maar in combinatie met de mentale kracht die ze uit haar steen putte en het manifesteren van haar doel vooraf, zat ze zelfverzekerder dan ooit in het gesprek. En wat denk je? Natuurlijk werd ze aangenomen.

55 views0 comments