top of page

Labradoriet

20211026_152440.jpg
  • Steen van transformatie.

  • Labradoriet is een prachtige mystieke steen. Het is een van de krachtigste stenen die je intenties kan ondersteunen en je kan aanmoedigen om te gaan voor wat je echt wilt! Het zal je helpen terwijl het je kracht en doorzettingsvermogen versterkt.

  • Labradoriet kan behoorlijk grijs/blauwachtig zijn, maar het heeft prachtige kleuren en glinstert wanneer het licht opvangt. Het zal je helpen een vergelijkbare levenshouding te hebben. Wanneer je je ‘blauw’ voelt, zal het je naar het licht en uit de duisternis leiden, terwijl het je ogen opent voor de magie en mogelijkheden om je heen. Het licht is er altijd, zelfs als het verborgen is. Het zal je eraan herinneren dat elke dag magisch kan zijn, je hoeft je er alleen maar voor open te stellen! Daarom is het een geweldig kristal voor het manifesteren en zetten van intenties, het zal je ook helpen angsten en onzekerheden uit te bannen.

  • Ook bekend om zijn kwaliteiten om je te helpen in een diepe slaap te vallen terwijl je vrij kunt dromen.

  • Labradoriet zou vernoemd zijn naar de Aurora Borealis. Er wordt aangenomen dat het noorderlicht werd vrijgelaten toen een voorouder van een inheemse Canadese stam door de rotsen in de regio Labrador brak. De overige lichten werden gevangen en in steen gezet: labradoriet. Labradoriet wordt gevonden in Canada, Madagaskar, de Verenigde Staten, Rusland, Finland en vele andere plaatsen. In Finland noemden ze deze steen de 'Spectroliet' omdat het elke toon in het spectrum van licht en kleur lijkt te vangen.

bottom of page