top of page

Ons verhaal

Ben je klaar om verliefd te worden op de prachtige edelstenen, minimalistische edelsteen sieraden, lifestyle en andere unieke cadeaus?

 

Neem even de tijd en lees ons verhaal over onze liefde voor de schoonheid van de natuur.

 

Welkom in de sprankelende wereld van Wild Stones Amsterdam!

Ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Monique en ben altijd al gefascineerd geweest door de natuurlijke schoonheid van edelstenen. In 2010 ben ik gestart met PimpsandPearls en daar begint ons verhaal.

 

Dit merk, met een grote collectie unieke sieraden, sjaals en tassen, is uit liefde voor de natuur geboren is. Elk sieraad dat ik ontwerp en wat in ons atelier wordt gemaakt, straalt mijn passie uit en draagt een stukje van mijn ziel

Jules en Monique WSA.JPG

Met trots hebben we onlangs Wild Stones Amsterdam overgenomen, wat een perfecte aanvulling is op ons merk en onze collecties. In beide merken en sieraden collecties vind je onze diepgewortelde liefde voor edelstenen en natuurlijke materialen terug. 

Wat maakt de edelsteen sieraden en lifestyle accessoires zo bijzonder? 

Bij het team van Wild Stones Amsterdam draait alles om de passie voor edelstenen. We zijn fan van de prachtige kleuren, vormen en betekenissen. Het zijn magische schatten die de aarde voor ons heeft achtergelaten.

 

Wat Wild Stones Amsterdam zo speciaal maakt, is de nadruk op minimalistisch design. De strakke lijnen en eenvoudige ontwerpen laat de natuurlijke schoonheid van de edelstenen spreken. Of je nu op zoek bent naar een subtiele ketting, een elegante armband of een gelukssteen, je zult zeker verliefd worden op de tijdloze stijl van Wild Stones Amsterdam.


Alle sieraden zijn perfect om te dragen bij elke gelegenheid, of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse avonturen beleeft. Ze geven je een sprankje magie en een vleugje stijl. Waar je ook bent en wat je ook doet. Edelsteen sieraden en lifestyle accessoires zijn natuurlijk leuk als cadeautje voor jezelf, maar ook een perfect cadeau voor iedereen die je dierbaar is. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of gewoon om te laten zien hoeveel je om iemand geeft, onze edelstenen zijn altijd een geweldige keuze.

“Something special for someone special"

Onze edelstenen vertellen een eigen verhaal en bezitten unieke kenmerken. Dat is waar onze passie voor echtheid, kwaliteit én natuurlijke materialen om de hoek komt kijken. Iedere edelsteen heeft een eigen energie en betekenis waardoor ze iets speciaals te bieden hebben. In onze creaties blijven deze eigenschappen behouden. Van betoverende Amethist tot kalmerende Aquamarijn of liefdevolle Rozenkwarts.

 

We willen dat onze sieraden niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Daarom werken we uitsluitend met ervaren en creatieve ambachtslieden én leveranciers die bewust hun ethische en ecologische voetafdruk verbeteren.

 

Ik nodig je graag uit om de puurheid van edelstenen te ontdekken. Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor jezelf of een geliefde? Bekijk dan onze collectie. Laat je betoveren door de schoonheid, kwaliteit en echtheid van Wild Stones Amsterdam.

 

Stay wild!

bottom of page