top of page

Amethist Sieraden stijlvol en helend

Amethist sieraden werden in het oude Griekenland al gedragen. Niet alleen vanwege hun prachtige, diep paarse kleur maar vanwege de overtuiging dat wanneer men een Amethist bij zich droeg, men niet dronken zou worden. Waarschijnlijk moest jij ook even glimlachen bij die gedachte, maar de Amethist heeft veel prachtige eigenschappen. In deze blog leggen we je daar graag meer over uit.


Amethist en de werking


Sieraden van Amethist worden vaak gedragen door mensen die wat minder spanningen in hun leven willen ervaren. Het is een brenger van rust. Wanneer je een amethist op de huid draagt kan het zijn dat je jezelf stukken rustiger voelt. Het dragen van de Amethist op de huid kan bijvoorbeeld heel goed met een Amethist ketting of Amethist armband.

Als je vaak last hebt van hoofdpijn is Amethist een steen die je daarbij kan helpen. Zeker wanneer deze hoofdpijn veroorzaakt wordt door spanningen natuurlijk. Deze steen staat daarnaast ook bekend om zijn vermogen om het bewustzijn te verhogen, wanneer je bewust in het leven staat zul je dingen waarschijnlijk makkelijker kunnen zien, accepteren en een plaatsje kunnen geven.

Kortom, een hele bijzondere steen!


Amethist sieraden en paars tinten in de mode

Naast een heel aantal andere felle en opvallende kleuren zul je dit jaar ook veel paars gaan zien in het modebeeld. Niets zo mooi als dit mode beeld te combineren met jouw favoriete Amethist sieraad!

De paarse kleur van de Amethist zorgt ervoor dat deze bij heel veel outfits te dragen is. Kies je voor een pastel kleurige outfit dan zal jouw Amethist sieraad er prachtig uitspringen. Kies je eerder voor stoer en zwart dan knalt je amethist sieraad weer op een heel andere manier!

Wil je jouw sieraden écht op laten vallen, kies dan voor een mix en match van verschillende Amethist sieraden zoals Amethist oorbellen, Amethist ketting(en) en Amethist armbanden!

Paars is eigenlijk altijd een modekleur, doordat de Amethist in verschillende paarsachtige tonen komt kun je deze gemakkelijk stijlen en combineren.


Bohemian stijl sieraden van Amethist


Sieraden van Amethist lenen zich uitstekend voor de speelse en zomerse bohemian stijl. De aardse en toch felle kleur combineert prachtig met lange rokken en stoere cowboylaarzen!

Kies je bijvoorbeeld voor een pendulum Amethist dan kun je deze heel stijlvol combineren met wat grovere sieraden. Perfect voor deze look is ook een Mala ketting Kijk bijvoorbeeld eens naar de Mala kettingen van ons merk PimpsandPearls. De Mala kettingen worden in verschillende culturen gebruikt tijdens meditatie. Door het tellen van de (edelsteen) kralen blijf je “in het moment”. Het mooie is dat de Mala kettingen dus een driedubbele werking hebben: De werking van de edelsteen, de kralen die je in het moment houden en natuurlijk een zeer fashionable bohemian look!36 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page