top of page

Hoe een Crystal grid te maken en te gebruiken.

Als je wat meer spirituele mensen op Instagram volgt, ben je waarschijnlijk wel crystal grids tegengekomen. Maak je geen zorgen, het is niet moeilijk of zweverig. Het is gewoon een manier om een ​​intentie of doel voor jezelf te stellen en een manier om jezelf elke keer dat je er voorbij loopt, aan die intentie/doel te herinneren! Je neemt verschillende stenen en plaatst ze om hun energy te struren naar een specifieke intentie.


Er zijn 2 manieren om een ​​crystal grid te maken. Er zijn 4 eenvoudige stappen als je meerdere stenen hebt die je kunt gebruiken. Of als je er maar een paar hebt, heb ik een andere gemakkelijke manier om hetzelfde resultaat te bereiken! Scroll een beetje naar beneden voor de tweede manier.


Stap 1 Bepaal je intentie.

Bedenk waarom je een grid maakt. Wat wil je bereiken? Het kan variëren van een bepaalde toets halen, genieten van je eigen gezelschap of overvloed in je leven hebben. Zet je intentie in je hoofd of schrijf het op een stuk papier en vouw het op. Formuleer het in het heden en op een positieve manier. Ik maakte een crystal grid en schreef mijn intentie op: ik heb de moed om mijn mening te uiten en de doelen te bereiken die ik voor mijn carrière heb.


Stap 2 Kies je kristallen.

Nadat je je intenties hebt gesteld, kies je de kristallen die de betekenis hebben die je intentie ondersteunen. Of luister naar je gevoel en ga gewoon voor de stenen die je aantrekken! Kies een grotere middensteen om mee te beginnen. Dit is de basis van je intentie. Ik kies Rozenkwarts voor eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dan Tijgeroog voor de moed om mijn dromen en doelen te volgen. Jaspis om me geaard en gefocust te houden en last but not least: Lapis Lazuli om mijn mening te uiten.


Stap 3 Kies een geometrische vorm.

Veel van de kristalroosters die je ziet zijn enorm, maar het hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Een eenvoudige cirkel of vierkant werkt ook. Elke vorm heeft een andere energie. Driehoeken werken naar eenvoud en structuur toe. Vierkanten helpen met grenzen. Spiralen gaan over reiken en uitbreiden. En een cirkelvorm werkt voor moed. Dat is de vorm die ik kies om te gebruiken.


Stap 4 Plaats je edelstenen.

Print je geometrische vorm uit of zie het voor je. Plaats eerst de middelste steen. Als je je intentie hebt opgeschreven, vouw hem dan op en plaats hem onder de middelste steen! Plaats daarna de belangrijkste stenen er omheen. Plaats als laatste de kristallen die de middelste steen verbindt met de buitenste. Ik plaatste mijn Rozenkwarts in het midden. De Jaspis en Tijgeroog stenen eromheen en deze heb ik verbonden met Lapis Lazuli stenen.

Als je al je kristallen hebt geplaatst, zorg er dan voor dat je je rooster ergens plaatst waar je het vaak passeert. Elke keer dat je er langs komt, word je herinnerd aan je voornemen.Een andere manier om een ​​crystal grid te maken is als volgt:

Het eenvoudigste kristalrooster:

1. Bepaal je intentie, schrijf het op en vouw het op.

2. Kies een kristal dat jou op dit moment vertegenwoordigt. Dit wordt je middelste steen.

3. Kies een steen die jouw visie voor de toekomst vertegenwoordigt. Plaats het boven de middelste steen.

4. Plaats een beschermende/aardende steen die het verleden in het verleden houdt onder de middelste steen.

5. Plaats aan de linkerkant een steen die de energie vertegenwoordigt die je meer nodig hebt om de taak te voltooien.

6. Plaats vervolgens aan de rechterkant van de centrale steen een steen die de energie van een van je sterke punten vertegenwoordigt, iets dat je tegenhoudt in je streven.

7. Zwaai dan met je hand over je 5-stenen rooster en zeg je intentie hardop in de tegenwoordige tijd: ik krijg een promotie!


Je hoeft nu echt niet je zakken binnenste buiten te keren om edelstenen te kopen. Gebruik wat je hebt en voeg elementen van de natuur toe! Bloemen, zaden, kaarsen en zelfs kleine snuisterijen die je hebt die een speciale betekenis hebben. Zoals schelpen die je vond op een bijzondere vakantie aan het strand. Deze kunnen staan ​​voor stenen en kunnen zelfs je raster betekenisvoller maken!
87 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page