top of page

Het perfecte kerst cadeau ( voor haar en hem )!

Bijgewerkt op: 25 okt. 2022

Als edelstenen winkel, Wild Stones Amsterdam hebben wij op een rijtje gezet welke edelstenen het mooiste cadeau vormen.


Het is weer december! Kerst staat weer voor de deur. Wat is nu het perfect edelstenen kerstcadeau? Als edelstenen winkel, Wild Stones Amsterdam hebben wij op een rijtje gezet welke edelstenen het mooiste cadeau vormen en een paar mooie producten voor je geselecteerd (met leuke acties!) speciaal voor kerst!


Met stip op 1: de Rozenkwarts. De steen die er niet alleen heel erg mooi uitziet met zijn roze mysterieuze gloed, maar ook de mooiste boodschap en energie met zich meedraagt: liefde. Het perfecte cadeau voor haar! Of het nu je vrouw, vriendin, moeder of zus is, deze steen is een prachtig, betekenisvol cadeau. De Rozenkwarts trekt liefde aan, zowel romantisch als vriendschappelijk en ook zelf-liefde.

Ken je iemand die meer ontspanning nodig heeft? Of slecht slaapt? De paarse Amethist is geweldig om naast je bed of onder je kussen te leggen om dieper te slapen. De Amethist verhoogt je postieve energy. Vooral mensen die meestal “niet zo van de edelstenen” zijn hebben veel baat bij een Amethist. Als je heel gegrond bent en niet zo spiritueel merk je het grootste verschil bij een Amethist. Een hele fijne anti-stress steen om dagelijks bij je te dragen als je een drukke week hebt op kantoor!


De Maansteen is een hele vrouwelijk steen. Het is een prachtige verschijning en komt in een variëteit van kleuren. Maansteen wordt geasscocieerd met vrouwelijke energy, fertiliteit, sensualiteit en intuïtie. We hebben de Maansteen aan een prachtige ketting, als armband of als losse steen voor in je broekzak of onder je kussen.


Citrien is de steen van licht en gelukzaligheid (blijheid). Deze steen heeft een mooie betekenis om cadeau te geven voor iemand die je lief is. Citrien houdt geen negatieve energy vast en is een van de meest krachtige stenen voor manifestatie. Is er iemand in je omgeving die wel een stukje zon in zijn leven kan gebruiken? Geef Citrien. Ook perfect voor iemand die juist wel altijd positief is, deze steen bevestigt zijn of haar gevoel en kan dit ondersteunen!De gouden driehoek edelstenen is een prachtige combinatie om cadeau te geven. De Gouden driehoek bestaat uit een Rozenkwarts, Bergkristal en een Amethist. Deze drie stenen vullen elkaar qua energie perfect aan. Lees er hier meer over! We hebben deze drie stenen in een prachtige set. Ook kun je de driehoek realiseren door de drie armbanden samen te dragen.


Uiteraard hebben we ook aan de mannen gedacht! We hebben een prachtige collectie armbanden die perfect geschikt zijn voor de stoere man, vriend en vader! Tijger oog, Onyx, Jade, Lapis Lazuli en Jasper. Draag er 1 of combineer er meer!


Neem eens een kijkje bij de speciaal geselecteerde kerst cadeau items. Je kunt bij ons je kristallen kopen, een mooie edelsteen ketting of een prachtige gevulde sieraden doos, ingepakt en klaar voor kerst!
47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page