top of page

Top 5 meest liefdevolle moederdag cadeau's

Binnenkort is het weer moederdag! Uiteraard zijn de zelfgemaakte cadeau's altijd het allerbeste maar soms wil je ook een 'echt' cadeau geven maar wel met dezelfde liefdevolle betekenis! Wij hebben een top 5 voor je samengesteld met de meest liefdevolle moederdag cadeau's (en er is voor elk budget wel een optie!).


De top 5 bestaat uit cadeautjes van goedkoop naar wat duurder en zijn allemaal met de Rozenkwarts edelsteen! De Rozenkwarts edelsteen bevordert positieve energie. Het is een kwarts kristal dat zijn naam dankt aan de mooie roze kleur. Deze mooie edelstenen zijn verkrijgbaar in prachtige roze tinten en zijn krachtig om op je lichaam te dragen. De Roze Kwarts edelsteen versterkt alle soorten liefde: eigenliefde, liefde voor anderen en onvoorwaardelijke liefde. Dit kleine maar machtige babyroze wonder verhoogt het zelfrespect, herstelt het zelfvertrouwen, helpt bij het emotionele evenwicht en laat stress/spanning/woede los.

1.

Op één staat de Rose Quartz jewelry box set! Deze prachtige set komt in een glazen juwelen doosje met het Wild Stones Amsterdam logo erop. Hij bestaat uit een Rose Quartz ketting (je kunt kiezen tussen verschillende lengtes ketting en tussen een goud-plated of 100% zilveren ketting), een Rose Quartz armband en een Rose Quartz edelsteen. Je kunt deze door ons in laten pakken en dan ben je meteen klaar voor moederdag!
Kies tussen goud en zilver. Rozenkwarts ketting, ketting van de liefde. Speciaal cadeau voor haar, moederdag, kerst of verjaardag.
Rose Quartz minimalist necklace


2.

Op 2 staat de Rose Quartz ketting. Ook hier kun je kiezen tussen goud-plated en 100% zilver en je kunt kiezen tussen een korte ketting, medium lengte of een lange ketting!
3.

Op nummer 3 staat de Mini Rose Quartz ketting. Het kleine zusje van de minimalist Rose Quartz. Dezelfde prachtige Rozenkwarts maar dan een maatje kleiner. Prachtig aan een korte ketting maar ook hier kun je een andere lengte kiezen!4.

Op 4 staat de Rose Quartz armband. Deze zit ook in de sieraden doos set maar kun je ook los kopen! Het is een prachtige aansluitende armband van Rozenkwarts kralen met een klein bedeltje met WSA (Wild Stones Amsterdam) eraan.

5.

And last but not least... een prachtige Rozenkwarts waxinelichthouder of een vanille geurkaars met een Rozenkwarts edelsteentje erin!

54 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page