top of page

Top 5 edelstenen om cadeau te geven

Bijgewerkt op: 21 sep. 2022

Rond de feestdagen is de meest gestelde vraag op Instagram: "Welke edelsteen is het beste cadeau?" Dus hierbij voor eens en altijd, de top 5 edelstenen om cadeau te geven:Met stip op 1: de steen die er niet alleen heel erg mooi uitziet met zijn roze mysterieuze gloed, maar ook de mooiste boodschap en energie met zich meedraagt: liefde. Het perfecte cadeau voor haar! Deze steen trekt liefde aan, zowel romantisch als vriendschappelijk en ook zelf-liefde. Een vriendin van me zegt het altijd mooi: “we zouden eigenlijk altijd rozenkwarts moeten dragen”.

Lucky Jade! Groene jade brengt geluk. Een fijn kado om te krijgen en te geven, want we gunnen onze dierbaren toch altijd een beetje extra geluk? Deze steen wordt vaak gekocht bij de start van een nieuwe baan, rond examen tijd of verhuizingen. Het is een beschermende steen (vooral tegen lichamelijk letsel) en het creëert harmonie en balans in je leven terwijl het tegelijkertijd geluk aantrekt.

Ken je iemand die slecht slaapt? De paarse amethist is geweldig om naast je bed of onder je kussen te leggen om dieper te slapen. Vooral mensen die meestal “niet zo van de edelstenen” zijn vinden veel baat bij een amethist. Als je heel gegrond bent en niet zo spiritueel merk je het grootste verschil bij een amethist. Een hele fijne anti-stress steen om dagelijks bij je te dragen als je een drukke week hebt op kantoor!

Bergkristal past overal bij. Letterlijk en figuurlijk. Het is een heldere, wittige steen die niet alleen bij elk kledingstuk past, maar ook bij elke andere steen. Bergkristal versterkt namelijk de stenen eromheen en is dus een goed stuk om mee te starten bij je edelsteen verzameling. Het blokkeert negatieve energie en wordt daarom ook vaak ingezet bij genezing na een operatie of ziekte.

De steen van de boogschutter: blauwe lapis lazuli. Niet alleen is het een fijne steen voor elke boogschutter om bij zich te dragen, het werkt voor iedereen: de edelsteen van de waarheid en het vergroten van je intuïtie. Met de prachtige blauwe kleur en hele kleine glitters stimuleert het je om te zeggen wat je dwars zit en om over je emoties te praten. Wellicht de ideale steen voor iedere partner?

This blog post first appeared on Thrive.nl: you can read it here!
3.935 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page